Auto huren Faro Airport

Zoek, vergelijk & boek!

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Kosteloos annuleren
Laagsteprijsgarantie
Uw partner sinds 2004

Autohuur Faro Airport

  1. Home
  2. Autohuur Faro
  3. Faro Airport

AutoHuren.nl vergelijkt de prijzen van bekende aanbieders van autoverhuur in Portugal, waaronder op de volgende lokatie: Faro Airport

Informatie over Faro Airport

Autoverhuur Faro Airport
Autoverhuur Faro Airport

Wij willen u op via deze pagina wat achtergrondinformatie geven over het auto huren in Faro. Wij adviseren om een huurauto te reserveren op de luchthaven. Over het algemeen liggen de tarieven van autohuur op vliegvelden duidelijk lager dan elders. Daarnaast heeft u het gemak dat u uw koffers na landing direct in de huurauto kunt gooien om naar de plaats van bestemming te rijden. Faro Airport is de tweede luchthaven van Portugal (na Lissabon). In het Portugees heet de luchthaven Aeroporto Internacional de Faro. Het is de toegangspoort tot de toeristische Algarve, aan de Portugese zuidkust. Vliegtuigen landen vanaf en stijgen richting de Atlantische Oceaan, omdat direct achter de luchthaven het bergachtige binnenland ligt.

De luchthaven van Faro wordt in de luchtvaartindustrie aangeduid met de IATA code FAO, de ICAO code is LPFR. Volgens het artikel op Wikipedia over Faro Airport heeft de luchthaven één start- en landingsbaan.

Op het moment van schrijven zijn er acht autoverhuur bedrijven die een kantoor hebben op de luchthaven van Faro: Auto Jardim, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National/Alamo, Rentauto en Sixt.

De officiële website van het vliegveld is te vinden via het volgende adres: Faro Airport