Auto huren Los Angeles International Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Laagsteprijsgarantie
Kosteloos annuleren
Uw partner sinds 2004

Autohuur Los Angeles International Airport

  1. Home
  2. Autohuur Los Angeles
  3. Los Angeles International Airport

AutoHuren.nl vergelijkt de prijzen van bekende aanbieders van autoverhuur in Verenigde Staten, waaronder op de volgende lokatie: Los Angeles International Airport

Informatie over Los Angeles International Airport

Los Angeles International Airport is de belangrijkste luchthaven van Los Angeles in Californië. Het is ook een van de belangrijkste luchthavens ter wereld: gerekend naar passagiersaantallen staat het op de zesde plaats. Amerikanen noemen het vliegveld vaak kortweg LAX (el-a-ex), naar de luchthavencode. Bij de ingang staan die letters dan ook enorm groot langs de weg en niet de volledige naam.

De luchthaven van Los Angeles wordt in de luchtvaartindustrie aangeduid met de IATA code LAX, de ICAO code is KLAX. Volgens het artikel op Wikipedia over Los Angeles Airport heeft de luchthaven vier start- en landingsbanen.

Er zijn maar liefst zo’n veertig autoverhuur bedrijven actief op de luchthaven van Los Angeles, waaronder grote als Alamo, Avis, Budget, Hertz en National. U kunt ze in de aankomsthal telefonisch bereiken, waarna u met een shuttlebusje naar het kantoor van de autoverhuurder wordt gebracht.

De officiële website van het vliegveld is te vinden via het volgende adres: Los Angeles Airport