Auto huren Lissabon Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Laagsteprijsgarantie
Kosteloos annuleren
Uw partner sinds 2004

Autohuur Lissabon Airport

  1. Home
  2. Autohuur Lissabon
  3. Lisbon Airport

AutoHuren.nl vergelijkt de prijzen van bekende aanbieders van autoverhuur in Portugal, waaronder op de volgende lokatie: Lissabon Airport

Informatie over Lissabon Airport

Autoverhuur Lissabon Airport
Autoverhuur Lissabon Airport

Auto huren Lissabon? Dat is mogelijk de zoekterm die u heeft ingevuld om op deze pagina te komen. Op deze pagina vertellen we iets meer over de de luchthaven van Lissabon. Lisbon Airport heet formeel Lisbon Portela Airport en is de luchthaven van de Portugese hoofdstad Lissabon. In het Portugees wordt de luchthaven Aeroporto de Lisboa of Aeroporto da Portela genoemd. Het vliegveld ligt midden tussen de bebouwing. Daarom zijn er plannen voor een nieuwe luchthaven verder van de stad.

De luchthaven van Lissabon wordt in de luchtvaartindustrie aangeduid met de IATA code LIS, de ICAO code is LPPT. Volgens het artikel op Wikipedia over Lisbon Portela Airport heeft de luchthaven twee start- en landingsbanen.

Op het moment van schrijven zijn er zeven autoverhuur bedrijven die een kantoor hebben op de luchthaven van Lissabon: Budget, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, National/Alamo en Sixt.

De officiële website van het vliegveld is te vinden via het volgende adres: Lisbon Portela Airport