Auto huren Majorca Airport

Zoek, vergelijk & boek!

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Waarom bij ons reserveren?
  • Gratis annuleren Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
  • Laagsteprijsgarantie Betere prijs gevonden? Wij zorgen voor een betere aanbieding
  • 8000+ ophaallocaties Ophaallocaties over de hele wereld
Kosteloos annuleren
Laagsteprijsgarantie
Uw partner sinds 2004

Autohuur Majorca Airport

  1. Home
  2. Autohuur Palma de Mallorca
  3. Palma de Mallorca Airport

AutoHuren.nl vergelijkt de prijzen van bekende aanbieders van autoverhuur in Spanje, waaronder op de volgende lokatie: Majorca Airport

Informatie over Majorca Airport

Autoverhuur Majorca Airport
Autoverhuur Majorca Airport

Auto Huren Mallorca Airport. Als je een auto huren wilt op Malllorca is het het handigst en voordeligst om dit direct al op Mallorca Airport te doen. Door het grote aanbod van verhuurders zijn de prijzen op deze luchthaven relatief laag. Doorgaans lager dan de autohuur elders op het eiland. Onderstaand kun je nog wat extra informatie lezen over de luchthaven van Mallorca.

De luchthaven van het Spaanse eiland Mallorca heet voluit Palma de Mallorca Airport (in het Spaans: Aeropuerto de Palma de Mallorca). Het wordt ook wel Son Sant Joan Airport genoemd en is de op twee na drukste luchthaven van Spanje (na Madrid-Barajas en Barcelona).

De luchthaven van Mallorca wordt in de luchtvaartindustrie aangeduid met de IATA code PMI, de ICAO code is LEPA. Volgens het artikel op Wikipedia over Mallorca Airport heeft de luchthaven twee start- en landingsbanen.

Op het moment van schrijven zijn er acht autoverhuur bedrijven die een kantoor hebben op de luchthaven van Mallorca: Avis, Betacar-Europcar, Centauro, Goldcar Europa, Hasso, Hertz, Record en Ultramars Cars.

De officiële website van het vliegveld is te vinden via het volgende adres: Mallorca Airport