Auto huren Berlijn Tegel Airport

Voer stad, luchthaven of treinstation in
Laagsteprijsgarantie
Kosteloos annuleren
Uw partner sinds 2004

Autohuur Berlijn Tegel Airport

  1. Home
  2. Autohuur Berlijn
  3. Berlin Tegel Airport

AutoHuren.nl vergelijkt de prijzen van bekende aanbieders van autoverhuur in Duitsland, waaronder op de volgende lokatie: Berlijn Tegel Airport

Informatie over Berlijn Tegel Airport

Berlin-Tegel Airport heet in het Duits voluit Flughafen Berlin-Tegel „Otto Lilienthal“ en is de grootste luchthaven van de Duitse hoofdstad. De luchthaven zou oorspronkelijk in 2012 worden gesloten, als de uitbreiding van Berlin-Schönefeld klaar zou zijn. De bouw hiervan is echter flink vertraagd en er gaan nu stemmen op in de politiek om Berlin-Tegel toch open te houden.

De luchthaven Berlin-Tegel wordt in de luchtvaartindustrie aangeduid met de IATA code TXL, de ICAO code is EDDT. Volgens het artikel op Wikipedia over Berlin-Tegel Airport heeft de luchthaven twee start- en landingsbanen.

Op het moment van schrijven zijn er zes autoverhuur bedrijven die een kantoor hebben op Berlin-Tegel luchthaven: Avis, Budget, Europcar, Hertz, National en Sixt.

De officiële website van het vliegveld is te vinden via het volgende adres: http://www.berlin-airport.de/DE/index.php?lang=de&direction=BW&airport=TXL